Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja yrityksille ja yhdistyksille. Erityisesti koemme, että pystymme vastaamaan parhaiten pien- ja mikroyrityksien verkkosivutarpeisiin. Suunnittelumme lähtökohta ovat tilaajan asiakkaat, teemme sivustosta selkeät ja informatiiviset, helposti navigoitavat, visuaalisesti tyylikkäät ja yhteneväiset tilaajan yritysilmeen kanssa.

Mikäli sinulla on nettisivusuunnitelmia, ota yhteyttä niin tehdään sivuston toteutettavuusarvio. Helpoiten otat yhteyttä → sähköpostilla tai → yhteydenottolomakkeella. Tällä sivulla voit tutustua muun muassa verkkosivuston toteutustapoihimme ja projektin etenemistapaan.


Alkuvalmistelu


Sivuston ulkoasu ja toiminnallisuus suunnitellaan tilaajan tarpeisiin sopivaksi. Nettisivusto voidaan toteuttaa responsiivisena, jolloin sivut toimivat sulavasti tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella selatessa. Tai sivut voidaan optimoida vain tietokonekäyttöön.

Alkukartoituksen järjestämme puhelin- tai verkkoyhteyden välityksellä, erikseen sovittaessa myös konkreettinen palaveri on mahdollinen. Ulkoasu suunnitellaan tilaajan toiveiden mukaan, aluksi teemme tarpeen mukaan vaihtoehtoisia pohjia ja muita malleja, joista lähdemme kehittämään eteenpäin. Välillä voi antaa välikommenttia työstä ja kehityssuunnasta, muutokset onnistuvat kohtuullisissa määrin missä vaiheessa tahansa. Lopputulos tulee olemaan räätälöity juuri tilaajalle.

Verkkotunnuksen ja webhotellin varaamme erikseen sovittaessa ja tarpeen mukaan ilman eri korvausta. Mutta kustannuksia kolmannen osapuolen webhotellikustannuksista tai verkkotunnuksesta emme kuitenkaan tarjoa.


Sivuston rakentaminen

Teemme sivuston koodaamalla ne HTML-kielellä. Lisäämme sivustolle tuottamanne valmiin sisällön, kaikki sivuille tuleva materiaali tulee siis olla olemassa, esimerkiksi vanhoilla sivuilla kopioitavissa tai tekstitiedostoina.

Erikseen sovittaessa tarvittaessa osallistumme sisällön tuottamiseen. Hintamme ei sisällä sisällöntuotantoa tai lisäpalveluita ilman erillistä sopimista, nämä ja muut vastaavat lisätyöt nostavat hintaa ja niistä sovitaan aina erikseen. Mitään sellaista ei koskaan laskuteta, mitä et ole erikseen tilannut.

Se, mitä toimintoja verkkosivut tulevat sisältämään, katsotaan aina asiakaskohtaisesti ennalta määritellen ja verkkosivuston hinta määräytyykin muun muassa sivuston laajuuden, sisällön laadun ja toimintojen mukaan, siitä riippuu paljolti myös nettisivujen arvioitu valmistumisaika. Arvioitu valmistusaika on yhdestä viikosta kahteen kuukauteen.

HTML-koodatussa sivustossa on monia etuja sen omistajalle. Koodattu sivusto ei vaadi pakollisia päivityksiä tai kuukausimaksuja, eikä se yleensä aiheuta mitään lisäosakuluja tai muitakaan jälkikäteen eteen tulevia maksuja. Joissain tapauksissa tosin kannattaa tai tarvitsee tilata lisäosa kolmannelta palveluntarjoajalta.

Yksinkertaisimmillaan ja oletuksena maksat webhotellin ja verkkotunnuksesi kerran vuodessa, yhteensä noin 40 - 110 euroa riippuen sivuston vaatimasta levytilasta.


Sivuston sisällön päivittäminen

Kun myöhemmin haluaa päivittää sivuston sisältöä, voi tilata erillisen sisältöpäivityksen, mutta sisällön muokkaaminen onnistuu myös tilaajalta itseltään. Muokkaaminen onnistuu esimerkiksi tietokoneen Muistio -ohjelman avulla, tässä neuvomme tietenkin enemmän.

Tässä vaiheessa mainittakoon, että vaikka sivuston sisältöä voi muuttaa vain koodin kautta, sivuston sisällön muutostyöt onnistuvat itsesikin tekeminä helpommin siitä syystä, että tarvittaessa teemme koodiin selvät merkinnät missä mitäkin on. Tähän liittyvän hintaan sisältyvän opastuksen käymme läpi vielä tarkemmin yhdessä.

Lyhyesti kerrottuna, sivustoa voidaan muokata siis esimerkiksi Muistio-ohjelmistolla tai vastaavalla, saatavilla on ilmaisia ja maksullisia HTML-editoreja, joilla pääsee vielä paremmin muokkaamaan sisältöä. Sivustoa voi muokata myös suoraan webhotellin hallintapaneelissa/C-panelissa. Muokattu sisältö on mutkattominta viedä verkkoon/webhotelliin suoraan verkkosivunteko-ohjelmasta (yrityksellä on käytössä Adobe Dreamweaver, mutta muitakin on olemassa) tai ladata webhotellin hallintapaneelista/C-panelista. Muun muassa tähän annamme teknistä tukea.

Sivuston suurempi päivittäminen onnistuu myös muilta toimijoilta, mutta toki myös me mielellämme hoidamme sivustosi kaikenlaisen päivittämisen. Erikseen sovittaessa ja tarpeen mukaan kaikki sivustoon liittyvät päivitykset voi tilata meiltä. Lisäpalveluista sovitaan erikseen.
Tässä esimerkkivideossa tehdään muutos verkkosivulle Muistio-ohjelmistolla


Helppo yhteydenpito ja etenemisen seuraaminen

Yhteydenpito projektin aikana hoituu helposti esim. puhelimen ja sähköpostin välityksellä, joten olemme helposti tavoitettavissa, oli tilaajan toimipaikka missä päin Suomea tahansa.

Koko nettisivujen valmistamisen ajan etenemisen pääsee näkemään verkossa, jonne tallennamme sivuston heti alusta alkaen. Muutostarpeista tai muista huomioista voi esim. soittaa tai lähettää sähköpostia, muutosten jälkeen tallennamme aina uusimman version verkkoon.


Nettisivutilaukseen sisältyy

Sivuston perusmuotoinen hakukoneoptimointi ja sivukartan luominen hakukoneita varten kuuluu tilaajan niin halutessa pakettiin, kysy tarvittaessa lisätietoja. Hakukoneoptimointia varten tilaajan tulee itse tuottaa valmistusvaiheessa mahdollisesti pyydetyt sivustokuvaukset.

Lisäksi tarjoamme ilmaiseksi sivuston valmistumisen jälkeiselle yhden kuukauden ajalle ilmaisen teknisen tuen ja kohtuullisen määrän pieniä päivityksiä sivuston ulkoasuun ja sisältöön, mikäli näille on tarvetta. Eli mikäli haluat meidän lisäävän tekstiä tai kuvia olemassa olevalle sivulle tai muokkaavan niitä, tai tekevän muuta pientä ehostamista, niin otatte vain yhteyttä ja kerrotte, että mitä pitäisi tehdä niin hoidamme homman.


Selvitykset ennen aloitusta


Kun aloitamme verkkosivuprojektin, meidän tarvitsee tietää muun muassa, millaisia ennakkosuunnitelmia sinulla on sivuston suhteen.

Verkkosivun suunnittelu- ja toteutuskustannuksiin vaikuttaa mm. sivuston laajuus, sisällön laatu, lisäominaisuudet, lisäpalvelut ja tehdäänkö sivusto responsiivisena sekä se minkälaista toiminnallisuutta ja monimutkaisuutta sivustolle halutaan, joten tarkkaa tarjousta emme voi tehdä ilman tarkempaa tarjouspyyntöä. Hinnan suhteen ratkaisevaa ei ole yksi sivu sinne tänne, vaan enemmänkin juuri sivuston erilaisten toimintojen määrä, toimintojen ja ulkoasun haluttu monimutkaisuus, sivujen keskinäisten linkitysten määrä sekä se, miten vaihtelevaa materiaalia sivustolla halutaan esittää.

Mikäli sivuston valmistumiselle on jokin aikataulu, niin ilmoitathan milloin sivuston tulisi olla valmis. Lisäksi, sinun tulisi informoida meitä yrityksestäsi, esimerkiksi tiedot palveluistasi ja niiden sisällöistä, tuotteistasi, yrityksesi taustaa ja myös hieman itsestäsi. Sinun tulee myös sitoutua toimittamaan tarvitsemamme materiaalit ja tiedot sovitussa aikataulussa, sisältäen mm. logon, valmiit kuvat, valmiit tekstit, vastaukset taustakysymyksiin. Erillistilauksesta muotoilemme kyllä sisällöt, kunhan saamme faktat, vaikka ranskalaisilla viivoilla listattuna. Projektin eri vaiheissa tarvitsemme teiltä myös palautetta kohtuullisessa aikataulussa. Jotta pystymme tarjoamaan teille mahdollisuuden seurata ja kommentoida sivuston valmistumista, tulee meille tarjota pääsy sivuston webhotelliin/C-paneliin.

Tarjouspyynnön jälkeen teemme tarjouksen kiinteällä kustannuksella, johon lisähintaa ei projektin varrella tule, ellei lisäpalveluja nimenomaan tilata. Mikäli mennään hinta edellä, niin yleisesti ottaen voidaan sanoa, että verkkosivuhinnoittelumme lähtee 200 eurosta, ja laajempia sivustoja voi odottaa 500-1000 euron tarjouksella.

Joka tapauksessa, verkkosivut toteutetaan alusta loppuun laadukkaasti tilaajan tarpeiden mukaan, oli sivuja mikä määrä tai millainen kokonaisuus tahansa.


Ennakkoselvitettäviä asioita

Tarjousta varten voit olla yhteydessä → sähköpostilla tai jättää tarjouspyynnön suoraan verkossa → tarjouspyyntölomakkeella.

Kerro yhteydenotossasi ainakin alustavasti muun muassa seuraavat asiat:

✔ Yhteyshenkilön nimi
✔ Yritys
✔ Sähköpostiosoite
✔ Y-tunnus
✔ Postiosoite ja -numero
✔ Taustatietoja (Info yrityksestäsi, esimerkiksi tiedot palveluistasi ja niiden sisällöistä, tuotteistasi, yrityksesi taustaa ja myös hieman itsestäsi)

✔ Tarjouspyynnön/tarpeen kuvaus (Kerro yleisluontoisesti mitä tarvitset)
✔ Aikataulu (Ilmoita, mikäli valmistumiselle on tarkka aikaraja)
✔ Sivuston laajuus (Sivumäärä kokonaisuudessaan)
✔ Responsiivinen vai ei (Toteutetaanko sivusto responsiivisena vai optimoidaanko vain tietokonekäyttöön)

✔ Ulkoasun tyyli (Yksinkertainen / monimutkainen, paljon yksityiskohtia jne, onko valmiita ulkoasullisia määritelmiä, kuvaile vapaasti millaisena näet ulkoasun tyylin)
✔ Sisällön suhteellinen laatu (Millaisena näet sisällöllisen jaon muun muassa tekstin ja kuvan suhteen, mikäli sinulla on myös muita sisällöllisiä näkemyksiä, ilmoita niistä, esim. videon suhteen. Sisällöllinen jako auttaa hahmottamaan kokonaisuutta, eikä se ole absoluuttinen. Voit ilmoittaa esim. '70% tekstiä ja 30% kuvia' tai 'tekstiä 5 kohtaan ja 5 kuvaa' tai muuten karkeasti arvioiden)
✔ Sivuston erikoistoiminnot ja tehosteet (Mikäli toiveissa on saada sivustolle erikoistoiminnallisuutta, tehosteita ja niihin liittyvää yksityiskohtaisuutta niin tarkenna näkemyksiäsi)
✔ Esimerkkiverkkosivuja (Onko olemassa jotain sivustoja, jotka ovat samantyylisiä kuin haluamasi sivusto tai joilla on haluamiasi ominaisuuksia, mitkä? Kirjoita verkko-osoitteet)

✔ Lisäominaisuuksien tarve:
- Kieliversiot
- Yhteydenottolomake
- Kuvagalleria
- Facebook-kommentointi
- Facebook-syöte
- Muut sosiaalisen median upotukset
- Google-Analyticsin asentaminen sivustolle
- Verkkosivustoon liittyvän sähköpostin luominen
- Chat
- Muuta vastaavaa
- Tarkennuksia lisäominaisuuksiin (Tarkenna lisäominaisuuksien tarvetta, mikäli siihen on aihetta)

✔ Lisäpalvelut
- Verkkotunnuksen rekisteröinti ja webhotellin varaaminen 0 €
- Ylläpito (sivuston säännöllinen päivittäminen) 15 € / h
- Sivuston satunnainen päivittäminen 20 € / h
- Sisällön tuottaminen (kirjoittaminen, valokuvaaminen tai videokuvaaminen) alkaen 20 € / h
- Konkreettinen palaveri 20 € / h
- Logon suunnittelu 100 €
- Käyntikortin suunnittelu alkaen 50 € + paino
- Muu markkinointimateriaalin suunnittelu (ks. Markkinointimateriaalit)
- Muuta vastaavaa
- Tarkennuksia lisäpalveluihin (Tarkenna lisäpalveluiden tarvetta, mikäli siihen on aihetta)

✔ Muu viesti (Voit kirjoittaa myös muuta aiheeseen liittyvää viestiä, mikäli siihen on tarvetta)Älä epäröi kysyä lisätietoa nettisivujen suunnittelusta ja tekemisestä. Saat meihin yhteyden muun muassa → sähköpostilla ja → yhteydenottolomakkeella, vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian. Yhteydenotto tai tarjouspyyntö ei velvoita sinua tilaamaan.


Alustavia hintojamme


1 sivu
200 - 300 €
- sähköinen käyntikortti - yritysesittely
- tarkoitus ei ole tehdä loppumatonta selattavaa sivua, vaan nimenomaan sopivan mittainen ytimekäs esittely
- mainitulla hintahaarukalla lisäominaisuuksia voidaan rajata ulkopuolelle


2 - 10 sivua
alkaen 300 - 500 €


5 - 15 sivua
alkaen 500 - 1000 €


Hinnan suhteen ratkaisevaa ei ole yksi sivu sinne tänne, vaan enemmänkin juuri sivuston erilaisten toimintojen määrä, toimintojen ja ulkoasun haluttu monimutkaisuus, sivujen keskinäisten linkitysten määrä sekä se, miten vaihtelevaa materiaalia sivustolla halutaan esittää.


Mikäli palvelu toteutetaan tuntihinnoitteluun perustuen, vähimmäisveloitus on 1 tunti.

Kaikki hinnat alv 0%Palautteita

Seuraavat kommentit ovat asiakkaidemme antamia:


"Iso kiitos, ammattimaisesta tavasta työskennellä Kaisla Group asioiden tiimoilta. Lähtötilaselvityksen/-palaverin jälkeen asiat etenivät juuri oikeanlaisesti ja suuntaisesti. Suunnittelu toteutui hyvin ja vaivattomasti. Saimme toimivan paketin omiin käyttötarkoituksiimme kolmen yhtiön osalta, mm. verkkosivustot. Lisäksi pakettiin kuului yhden yhtiön lisämarkkinointimateriaalin suunnittelu- ja toteutus flyer-mainoksen ja roll-up-mainoksen osalta, sekä käyntikortit ja visuaaliselta puolelta lisäksi logon/tuotemerkin suunnittelu yhdelle yhtiöistämme.

Olemme erittäin tyytyväisiä visuaalisen- ja teknisen puolen osaamisesta. Tärkeä osa-alue on myös aikataulut, jotka toteutuivat juuri niin kuin sovittiin.

Kustannukset pysyivät siinä missä oli sovittu. Hinta-laatu- suhde mielestämme erinomainen kokonaisuudessaan.

Suosittelen ehdottomasti Lauri Luhtaniemen ja Deep Forest Oy:n palveluita."


Tom Kaisla
Kaisla Group

- verkkosivut: vesiheina.fi, hankoaviisi.fi ja kaislainvest.fi
- logo: Vesiheinä
- flyer: Hanko Aviisi
- roll-up: Hanko Aviisi
- käyntikortti: Tom Kaisla


Työnäytteitä

Seuraavat verkkosivut on Deep Forest suunnitellut ja toteuttanut:
Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan tarkemmin