Valokuvat

Tämän sivuston ja kuvagallerian valokuvat on kuvannut Lauri Luhtaniemi. Suurimman kokonaisuuden muodostavat karhukuvat, jotka kaikki on kuvattu villeinä elävistä karhuista. Myös ahma- susi- ja kettukuvat sekä muut eläinkuvat ovat villeistä kohteista.
Lauri Luhtaniemen yhteistyö kameran kanssa on alkanut jo lapsuusiässä, ja kokemusta varsinaisesta tavoitteellisesta valokuvaamistakin on kertynyt jo noin 15 vuotta. Tämän kaiken aikaa ovat luonto, villieläimet ja niihin liittyvät aiheet kiehtoneet kuvaajaa. Kuvattavista kohteista korostetun aseman ansaitsevat karhut ja ahmat, jotka ovat olleet kuvauslistan kärkipäässä vuodesta 2006 lähtien. Kuvauskojuissa onkin kertynyt useita kymmeniä öitä, ja kameraan tallentunut lukemattomia kohtaamisia näiden harvoin tavattavien suurpetojemme kanssa.

Tänäkin päivänä luonnon ja sen ilmentymisen kuvaaminen jatkuu aktiivisena. Kuvakokoelmaa laajennetaan omien tarpeiden mukaan, mutta kuvia tuotetaan myös tilauksesta. Mikään kuvausaihe tai -kohde ei ole poissuljettu, mutta kuvagalleriassa esitellyt kohteet ovat ominta alaa. Varsinaiseen erityisen kohdentumisen alueeseen sisältyvät luonto, villieläimet ja retkeily, joista löytyy laajaa kokemuspohjaista tietoa ja näkemystä.
Galleriassa esillä olevia kuvia on mahdollista ostaa. Mikäli sinulla on kuvista kysyttävää tai etsit tietynlaista kuvaa, ota yhteyttä. Kuvia löytyy lisää, esim. rinnakkaisruutukuvia. Kuvagalleriaa päivitetään ajoittain, mikäli haluat tiedon uusista kuvista, seuraa facebook-sivua: → facebook.com/finnishdeepforest.

Kun haluat tilata kuvia, tiedustella hintoja tai muita lisätietoja, ole yhteydessä → sähköpostin tai → yhteydenottolomakkeen välityksellä.

Avaa kuvankäyttöehdot tästä.

Kuvat toimitetaan korkealaatuisina peruseditoituina tiedostoina joko sähköpostin tai tiedostonsiirtopalvelun kautta.

Kuvan hinnoittelu perustuu kertakäyttöoikeuteen ja vaihtelee käyttätarkoituksen ja -tavan mukaan, joten tiedustellessa hintaa tulee ilmoittaa käyttötarkoitus ja -tapa.

Kuvan käyttöoikeutta on mahdollista laajentaa useaan ja/tai säännölliseen käyttöön, mikäli käyttöoikeutta on tarpeen laajentaa, tulee käytöstä sopia erikseen. Laajennettuun käyttöön on erillishinnoittelu. Mikäli tietyn kuvan käytölle on satunnaista, mutta useampaa kuin yhden kerran tarvetta yhden vuoden sisällä, voidaan kuvaan, johon on aikaisemmin lunastettu käyttöoikeus, soveltaa uudelleenkäytön erillishinnoittelua erikseen sovittaessa.

Kuvan yhteydessä tulee mainita kuvaajana 'Lauri Luhtaniemi' mikäli se on mahdollista ja käyttökohteesta riippuen sopivaa.

Mikäli kuvaa käytetään ilman ennakkoon lunastettua käyttöoikeutta, peritään kuvan käytöstä +100% korotettu käyttömaksu.

Tilausvahvistuksen jälkeen kuva tai kuvat lähetetään ilmoitettuun sähköpostisoitteeseen. Kuvien yhteydessä lähetetään lasku PDF-tiedostona ja maksu suoritetaan tilisiirrolla.Lauri Luhtaniemen valokuvia on julkaistu kotimaisissa sekä ulkomaalaisissa sanoma- ja aikakausilehdissä, kirjoissa ja verkkosivuilla ja markkinointituotteissa. Kuvia on ostettu myös yksityiseen käyttöön kuin myös yritysten tauluiksi.