Painotuotteet

Deep Forest tuottaa painatuksia erilaisiin tuotteisiin, ja tällä sivulla voit tutustua tuotteisiin, joita voit tilata meiltä.

Painamme tuotteita
  • omaan verkkokauppaamme
  • jälleenmyyjille
  • yritysasiakkaiden markkinointituotteiksi
  • yksityishenkilöille uniikeiksi käyttötavaroiksi

Meiltä on mahdollista tilata erilaisia painotuotteita yli 400 tuotteen valikoimasta. Pääset selaamaan PDF-tuotekuvastoamme klikkaamalla tästä tai sivulla olevasta ’Painotuotteet’ -kuvakkeesta

Painopohjina toimivat esimerkiksi myös pinnoitetut lasilevyt tai muunlaiset levyt, erikokoiset ja -väriset keraamiset mukit, lasimukit, juomalasit, termospullot, kirjanmerkit, pelit, kuin myös tekstiilit jne. Esillä olevien tuotemallien lisäksi, myös muut tuotteet ovat mahdollisia.

Tuotekuvaston tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika-arvio kyseisille tuotteille on 1-8 viikkoa. Vieraile verkkokaupassamme → deepforest.fi/kauppa ja tutustu valmisvalikoimaamme, näiden tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 1-7 arkipäivää.

Kaikki sivun tuotteet painetaan käsityönä Oulussa ja verkkokaupassa myynnissä olevissa tuotteissa käytetään Lauri Luhtaniemen valokuvia. Tutustu Kuvagalleriaan sivulla deepforest.fi/kuvagalleria.
Lue lisää painomenetelmästämme klikkaamalla tästä.

Painettaessa päämenetelmänä on sublimaatiopainanta, jonka keinoin paino voidaan suorittaa erikoispinnoitetulle pinnalle tai polyesterimateriaaliin. Puuvillamateriaaliin voidaan prässätä siirtokuva erilaisella erikoispaperilla ja menetelmällä. Paras painojälki muodostuu valkoiselle pohjalle, mutta painanta onnistuu myös muille vaaleille pohjille.

Sublimaatiomenetelmän ylivoimaisena etuna on tarkka ja kestävä painatus eri pohjiin. Varsinkin valokuvien painamisessa tarkka jälki ja hyvä sävyjen toisto saa kiitosta, mutta myös pelkän tekstin tai graafisen elementin painaminen onnistuu sublimaatiomenetelmällä.

Sublimaatiotuote tuotetaan siten, että tietokoneella valmistelun jälkeen, painettava kuva tulostetaan tarkoitukseen erikseen valmistetulla tulostimella ja musteilla sublimaatiopaperille, jonka jälkeen tuloste liitetään painettavaa pintaan ja painetaan painoon soveltuvalla kuumaprässillä. Kuumaprässissä väri siirtyy höyrystymällä pinnoitteen tai polyesterikuidun sisään, tällöin painojälki ei tunnu painokohdassa eikä väri haalistu tai kulu pois.

Lue lisää oman kuvituksen painamisesta klikkaamalla tästä.

Tuotteet kuvitetaan tilaajan toimittamalla painovalmiilla materiaalilla. Mikäli palveluntarjoajan tarvitsee tuottaa kuvitusta tai tehdä kuvankäsittelyä, sovitaan asiasta erikseen. Yrityksestä on mahdollista tilata myös suunnittelutyötä. Myös kuvagallerian kuvat osoitteesta deepforest.fi/kuvagalleria ovat erikseen sovittaessa käytössä.

Pidämme automaattisesti kuitenkin huolen, että tilaajan toimittama kuva on sopivan kokoinen ja lopputulos on onnistunut. Ilmoitamme mikäli huomaamme jonkin sitä vaativan asian.

Kuvituksen toimittamisen jälkeen tuotteet painetaan yksilöllisesti tilaajan tarpeiden mukaan. Tuotteiden ulkoasuun ja painoon voi esittää näkemyksiään, pyrimme toteuttamaan painon toiveiden mukaan.

Periaatteessa painotuotteiden koko tasainen ja valkoinen pinta on painettavaa alaa. Suurin yhtenäinen painettava kuva-alue on noin A4-kokoinen, mikäli poikkeusjärjestelyistä ei sovita. Paino onnistuu myös värillisten pohjien päälle, ainakin vaaleiden värien, mutta valkoisella pohjalla väri on kirkas ja valokuvapainoon valkoinen tausta on paras.

Lue lisää tilaamisesta klikkaamalla tästä.

Mikäli teillä on mielessä tietynlainen tuote, voitte tiedustella painotyötä myös tästä lähtökohdasta, pyrimme selvittämään mahdollisuudet tuotteen tai tuotteiden järjestämiseksi.

Kaikkia tuotteita ei ole aina saatavilla meistä riippumattomista syistä tai tilausaika on pitkä, joten saatavuustiedustelu ennen lopullista tilauspäätöstä on suositeltavaa. Mikäli emme voi toimittaa tuotetta, ilmoitamme siitä aina ennen tilausvahvistusta.

Lähtökohtaisesti ei ole kappale- tai euromääräistä minimitilausmäärää, mutta pienissä erissä tai yksittäin tilatessa, mikäli tuotetta ei ole lähivarastossa, toimitusaika saattaa poikkeustapauksissa venyä pitkäksi, mutta pyrimme saattamaan tilauksen täytäntöön ensi tilassa.

Mikäli tuotetta saa verkkokaupastamme deepforest.fi/kauppa, voi todennäköisesti saada tilattua samoja tuotteita omalla kuvituksella lyhyellä toimitusajalla, myös yksittäin tai pienemmässä erässä.

Toimitamme kaikkialle Suomeen, myös muualle Euroopan alueelle. Toimituksesta veloitetaan ennalta ilmoitettu summa tilauksen koon ja painon mukaan. Tilauksen noutaminen on mahdollista yrityksen toimipisteestä.

Ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla lauri.luhtaniemi(a)deepforest.fi mikäli
  • haluat Deep Forest -tuotteiden jälleenmyyjäksi
  • yritykselläsi on tarve markkinointituotteille
  • haluat tilata yksilöllisiä tuotteita henkilöasiakkaana
  • sinulla on muuta kysyttävää tuotteista