Tietoa yrityksestä

Deep Forest Oy on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka konkreettinen toimipiste sijaitsee Oulussa. Yhtiön perusperiaatteisiin kuuluu tarjota palveluitaan joustavasti, laadukkaasti ja luotettavasti.

Yritys toimii useammalla alalla. Päätoimintaan kuuluvat tällä verkkosivustolla esitellyt palvelut, joihin kuuluvat
  • verkkokauppa
  • tuotepaino
  • verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
  • markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus
  • kuva- ja tekstisisällön tuotanto, myös englanniksi
  • valokuvaus

Yhtiön muihin mahdollisiin toimiin voivat liittyä matkailu- ja ohjelmapalvelujen tuottaminen, kustannustoiminta, koulutus, leiritoiminta, konsultointi, myymälätoiminta ja markkinointi Suomessa ja ulkomailla.

Pienenä toimijana yritys pystyy toimimaan joustavasti ja kilpailukykyisesti. Laaja-alaisten taitojen, palveluiden ja toimialojen vuoksi voidaan toimia laajalla työn alueella, joka hyödyttää myös asiakkaitamme. Yrityksen ja yrittäjän vahvuuksiin kuuluu myös luova mielikuvituksen rikkaus, mutta kuitenkin yksinkertainen tyylikkyys ja selvälinjaisuus.

Yritys voi tarjota edullisempia palveluja toimintatapojensa ansiosta. Näiden toimintatapojen ansiosta muun muassa yrityksen toimitilamenot eivät korota palvelujen hintaa, toinen kustannuksia alentava asia on myös varsinaisten palaverien karsiminen, sillä toimimme pääasiassa internetin ja puhelinyhteyden välityksellä. Toki yrityksellä on myös konkreettinen osoitteellinen toimipiste, jossa voimme tavata asiakkaitamme ja josta asiakkaamme voi noutaa painotuotteita. Kun tilaat yritykseltämme, olemme aina tarvittaessa tavoitettavissa vähintäänkin puhelimen, sähköpostin tai vaikka skype-videopuhelun välityksellä.

Kokemusta on myös luontomatkailuyrityksen markkinointijohtamisesta, sisältäen markkinointisuunnittelun, ulkoasullisen ja tekstillisen materiaalin tuotannon pääasiassa englannin kielellä. Markkinointia on tällöin suoritettu muun muassa verkkosivuilla, uutiskirjeillä, mainoksilla, messutapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa.


Kesällä 2018

Kuvassa yrittäjä Lauri Luhtaniemi Lapissa reissaamassa reilun viikon ajan. Kahdeksas aamu koitti auringon paistaessa ja lämmittäessä. Aamukahvin jälkeen matka jatkui enää 100 km päässä olevaa Kilpisjärveä ja Saanalle kapuamista kohti.


Yrittäjä
Lauri Luhtaniemi


Tutkinnot
⋆ 2006-2010 Audiovisuaalisen viestinnän pt, media-assistentti, KAO
⋆ 2006-2010 Lukio, ylioppilas, Kajaanin lukio
⋆ 2012-2015 Lapsi- ja perhetyön pt, lastenohjaaja, KKRO
Kurssit
⋆ 2017 Kasvuun johtaminen, Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén


Kielitaito

suomen kieli: äidinkieli
englannin kieli: taitava kielenkäyttäjä
ruotsin kieli: perustason kielenkäyttäjä
ranskan kieli: aloittelija


Säännöllisessä käytössä olevat ohjelmistot

Photoshop — kuvankäsittely
Illustrator — vektorigrafiikan tuottaminen
InDesign — monisivuisten julkaisujen tekeminen
Dreamweaver — verkkosivujen rakentaminen
Yrittäjän puheenvuoroYrittäjänä olen toiminut vuodesta 2017 saakka. Kotipaikkana yrityksellä ja itselläni toimii Oulu.

Juureni ovat Kainuussa, olen asunut Kajaanissa ja Kuhmossa suurimman osan elämästäni, joissa olen kasvanut lähellä villiä luontoa ja oppinut arvostamaan sitä. Usein vierailenkin Kainuun alueella mm. sen upeiden luontoarvojen vuoksi.

Vuodesta 2012 olen asunut Oulussa, joka tarjoaa monia upeita mahdollisuuksia. Myös Oulu tarjoaa mahdollisuuksia olla tekemisissä luonnon kanssa, sillä lähialueilta löytyy paljon luontokohteita. Yritystoimintani lisäksi, olenkin innokas retkeilijä ja luonnossa liikkuja, silloin milloin aikaa niihin saan järjestettyä.Mieleen jääneitä ja mieluisia muistoja

Pari vuotta sitten, 2018, sain toteutettua pitkäaikaisen haaveeni lähteä reissulle Lappiin yhdessä tyttäreni kanssa, josta olimme puhuneet jo parin vuoden ajan. Teimmekin yli viikon autoreissun, mukana teltta sekä muut tarvikkeet, ja peräkontissa ruuat lähes koko matkan ajalle.

Sen tarkempaa matkasuunnitelmaa ennen matkaa emme halunneet tehdä, ja matkan jälkeen olimme kiertäneet pohjoisimmassa Lapissa, Pohjois-Norjassa, sekä Käsivarren Lapissa. Tämä kokemus oli niin onnistunut, että suunnitelmissa on toteuttaa vastaava pohjoiseen suuntautuva reissu joka vuosi, mikäli tilaisuus siihen tulee.

Ja vuonna 2019 teimme uuden reissun, jonka kesto oli kaksi viikkoa. Lisäaika antoi hyvän mahdollisuuden nauttia hieman enemmän matkan varrella olevista paikoista. Matka kulki samansuuntaisesti, mutta eri reittejä kuin edellisenäkin vuonna, ja matka-alue käsitti laajemman alueen.Henkilökohtaisia tärkeitä asioita

Autoreissailun lisäksi patikoin ja teen lyhyempiä telttaretkiä mielelläni, milloin löydän sopivan ajan ja paikan. Luonnossa liikkuessa myös poimin sieniä ja marjoja omiin tarpeisiini.

Suuri osa yritykseni palveluista on työtä tietokoneella sisällä, joten retkeily tuo hyvää vastapainoa siihen. Niin, vaikka kyllä työt kulkevat kannettavassa tietokoneessa mukana ainakin autoreissuilla, sillä kesällä työ onnistuu teltassakin. Myös reissuilla olen työasioissa tavoitettavissa puhelimella ja sähköpostilla.

Luonnossa liikkumisen taitojen lisäksi pidän myös muiden uusien taitojen opettelusta, kuten kielten opettelusta. Tällä hetkellä opettelen ranskan kieltä. Vapaa-ajalla myös kokkailen mielelläni, voin tehdä tarkasti reseptin mukaan tai täysin soveltaen. Viihdyn myös elokuvien ja kirjojen parissa, viime aikoina olen löytänyt myös äänikirjojen maailmaan. Villieläinten lisäksi olen kiinnostunut myös kesymmistä eläimistä, ja olenkin erittäin kiintynyt erääseen tiettyyn kesyyn eläimeen, nimittäin erääseen kissaan, jota myös lemmikikseni kutsun.

Näiden ulkoisten tekijöiden lisäksi minua kuvaavat hyvin sellaiset ominaisuudet kuten esimerkiksi mielikuvitusrikas, tutkiskelija, mietiskelevä, luotettava ja sanansa pitävä.

Toisaalta hyvä ja toisaalta rasittava piirre itsessäni on pikkutarkkuus. Siitä on paljon hyötyä muun muassa tarkoissa graafisissa töissä, mutta toisaalta pikkutarkkuus vie paljon aikaa sellaisissa asioissa se ei ole ykkösasia Tämän huomaan joskus myös arjessa. Hyvänä asiana voin sanoa, että olen sentään oppinut joustamaan asioissa, joissa pikkutarkoilla asioilla ei ole merkitystä.

Korostetusti olen kiinnostunut esimerkiksi psykologiasta. Arjessa ja työssäkin toisinaan pohdin monia sekä omia että muiden ihmisen toimia ja käyttäytymistä kognitiivisen psykologian sekä persoonallisuuspsykologian pohjalta. On kiinnostava miettiä asioita sellaisten kysymysten pohjalta kuin mitä ja miksi. Myös syy-seuraussuhteen pohjalta riittää ajateltavaa, se tosin menee jo filosofian puolelle.

Loppujen lopuksi, olen huomannut, että harvat asiat ovat sellaisia, joista en löydä kiinnostavaa näkökulmaa. Ja jonkinlaisena yhteenvetona hieman liioitellen voisi sanoa, että olen kiinnostunut kaikista asioista ja haluan tietää, tehdä sekä ymmärtää kaiken.

Näistä lähtökohdista on hyvä olla itselleen ja myös asiakasta varten.