Markkinointimateriaalit

Suunnittelemme ja toteutamme laajoja monen eri markkinointimateriaalien tuoteryhmien kokonaisuuksia kuin myös yksittäisiä markkinointimateriaaliprojekteja ja tuotteita printti- ja digimuodossa yrityksille ja yhdistyksille

Toteutamme erilaisten markkinointituotteiden graafisen suunnittelun ja hoidamme tarvittaessa myös printtituotteiden painamisen. Kaikki tuotettavat markkinointi- ja muut materiaalit suunnitellaan yhdessä tilaajan tarpeiden ja lähtökohtien mukaan

Sivulla esitellyt palvelut ovat järjestettävissä myös erikseen, esimerkiksi suunnittelu ja paino voidaan toteuttaa yhdessä tai pelkästään suunnittelu tai pelkästään paino. Kysy tarvittaessa lisätietoja.


Suunnittelemme muun muassa:

 • painettavat markkinointituotteet (ks. Painotuotteet)
 • verkkosivut (ks. Verkkosivut)
 • käyntikortit
 • logot
 • lahjakortit
 • mainokset
 • esitteet
 • kannet
 • lentolehtiset
 • tarrat
 • teippaukset
 • etiketit
 • julisteet
 • banderollit
 • roll-upit

Näiden tuotteiden lisäksi, voimme suunnitella myös muita tarvitsemiasi tuotteita, ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi.

Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi:
→ sähköpostilla
→ yhteydenottolomakkeella.


Tietoa hinnoista

Yritykset ovat yksilöllisiä ja liiketoiminta-alueet eroavat tosistaan, siten myös suunnittelujen piirteet, tarpeet ja toiveet eroavat osin paljonkin toisistaan, ja ne vaativat yksilöllisen ratkaisun. Siten hinnastohinnoittelukaan ei ole kaikille palveluille oikea ratkaisu.

Niiden töiden kohdalla, joille ei voida suoraan antaa kiinteää hintaa, tarjotaan alustava hintahaarukka. Mikäli tuotteen kohdalla kiinteää hintaa ei ole ilmoitettu, otamme vastaan tarjouspyyntöjä ja tarkempia lähtötietoja suunnitteluun liittyen. Pyrimme tarjoamaan kiinteän hinnan jokaiseen tarjouspyyntöön.

Joihinkin painotuotteisiin on esitetty hyviä vaihtoehtoja painosta hintoineen. Kuitenkin toteutuksen vaihtoehtoja on lukematon määrä, tästä syystä kaikkia vaihtoehtoja ei voi suoraan hinnastoon hinnoitella. Kysy lisätietoja suunnitelmiesi toteuttamiseksi, mikäli suunnitelmasi poikkeaa esitetyistä vaihtoehdoista muun muassa koon ja painomateriaalin suhteen. Painettujen tuotteiden hintaan vaikuttaa muun muassa kappalemäärä, painomateriaali ja painotapa.

Kaikkiin tällä sivustolla esitettyihin hintoihin lisätään alv 24%.


Toimintaperiaatteet

Asiakas on kaiken yritystoiminnan avain, siksi myös meidän lähtökohtamme on se, että asiakkaanamme sinä olet tyytyväinen työn lopputulokseen. Toteutamme tilauksen aina parhaamme mukaan, siten, että lopputulos on laadukas ja se toimii tarkoituksenmukaisesti. Suunnittelut aloitetaan aina ”tyhjältä pöydältä” eli emme käytä valmiita pohjia vaan suunnittelemme kaiken alusta loppuun juuri tilaajaa varten.

Olipa työn alla mikä materiaali tahansa, käytännössä ensin tutustumme ennakkosuunnitelmiisi. Ennakkosuunnitelmiesi pohjalta lähdemme kehittelemään luonnoksia. Lähetämme luonnokset sinulle kommentoitavaksi, ja kerrot mihin suuntaan lähdemme kehittämään lisää. Työn edetessä ja eri vaiheissa lähetämme sinulle aina uusimman version suunnittelusta, näin pääset kertomaan muutostoiveistasi matalalla kynnyksellä, mikäli muutostarpeita on. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, toimitamme sinulle lopputuotteen. Toimitamme sinulle myös alkuperäisen vektoritiedoston.

Annamme tilaajan halutessaan pitää kaikki ohjat käsissään, mutta olemme tilaajan oppaana kaikissa tilanteissa, joissa neuvojamme halutaan. Olemme mielellämme mukana jo ideointivaiheessa sekä autamme myös painomateriaalin valinnassa.
Verkkosivut   I   Painetut markkinointituotteet   I   Käyntikortit   I   Logo   I   Ilme   I   Sisällöntuotanto   I   Lahjakortit   I   Mainokset   I   Esitteet ja muut taittotyöt   I   Messut   I   Tarrat ja teippaukset   I   Muut   I   Tuntityöt   I   Painotuotteen toimitus


Verkkosivut → ks. Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja. Lue lisää Verkkosivut -sivulta.

Siirry → tästä

Painetut markkinointituotteet
→ ks. Painotuotteet

Suunnittelemme ja painamme tuotteita tarpeesi mukaan. Painotuotteisiin voidaan painaa mm. valokuvia, piirrosgrafiikkaa ja tekstiä. Painamme myös pieniä määriä tuotteita alkaen yhdestä kappaleesta. Ota yhteyttä jo painotyötä suunniteltaessa, jotta voimme tarjota parhaan avun.

Tuotteita painetaan tilauksesta yritysasiakkaiden markkinointituotteiksi ja yksityishenkilöille uniikeiksi käyttötavaroiksi, tuotteita painetaan myös omaan verkkokauppamyyntiin ja jälleenmyyntiin.

Tarkempia tietoja painettavien tuotteiden valikoimasta ja hinnoista kanttaa kysyä suoraan tarpeisiisi perustuen. Voit lukea lisää aiheesta Painotuotteet -sivulta.

Siirry → tästä

Käyntikortit

Käyntikortin suunnittelu yhdelle henkilölle:
1-puoleinen 50 €
2-puoleinen 60 €

Käyntikortin suunnittelu 2 - 3 henkilölle:
1-puoleinen 60 €
2-puoleinen 70 €

Suunnittelemme käyntikortit ja valmistamme painovalmiin aineiston. Halutessanne hoidamme myös painon.

Käyntikortit voidaan suunnitella osana suurempaa kokonaisuutta tai yksittäisenä toimeksiantona. Suunnittelutyö voidaan toteuttaa uutena suunnitteluna tai olemassa olevan graafisen ohjeistuksen pohjalta.


Käyntikortin painaminen:

Vaihtoehto 1
1-puoleinen 25 € / 100 kpl
2-puoleinen 27 € / 100 kpl
- 1 henkilölle
- formaatti: vaaka 8,5 x 5,5 cm
- materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
- viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 2
1-puoleinen 27 € / 100 kpl
2-puoleinen 29 € / 100 kpl
- 1 henkilölle
- formaatti: vaaka 8,5 x 5,5 cm
- materiaali: 300 g kiiltävä taidepainopaperi

Vaihtoehto 3
1-puoleinen 28 € / 100 kpl
2-puoleinen 30 € / 100 kpl
- 1 henkilölle
- formaatti: vaaka 8,5 x 5,5 cm
- materiaali: 400 g matta taidepainopaperi
- viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 4
1-puoleinen 31 € / 100 kpl
2-puoleinen 33 € / 100 kpl
- 1 henkilölle
- formaatti: vaaka 8,5 x 5,5 cm
- materiaali: 450 g matta kartonki
- viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 5
1-puoleinen 50 € / 50 kpl
- 1 - 3 henkilölle
- formaatti: vaaka 8,6 x 5,4 cm
- materiaali: alumiini

Mikäli haluat muunlaisen käyntikorttipohjan kuin tarjotut vaihtoehdot, ilmoitathan siitä ja tarjoamme toiveidenne mukaista ’suunnittelu + paino’ -pakettia. Esitäthän tarjouspyynnön mahdollisimman tarkalla tiedolla halutunlaisesta painotuotteesta. Pyydettäessä olemme apuna neuvomassa eri vaihtoehtoja pohdittaessa.

Tavalliset, valkoiselle taidepainopaperille painetut käyntikortit ilman erikoisuuksia ovat edullisin vaihtoehto. Erikoisemmat valinnat nostavat hintaa. Painatuksen lopullinen hinta määräytyy korttiin valitusta materiaalista (taidepainopaperi, peruskartonki, extrapaksu, alumiini, muovi jne.), painatustavoista (digi, offset, sublimaatio) ja erikoisefekteistä (esim. foliointi, kohdelakkaus, erikoismalliin leikkaus, kohopainatus).

Yleensä käyntikortin painosmäärä ei vaikuta painon loppuhintaan ratkaisevissa määrin, joten kysy myös suurempia eriä, mikäli sille on tarvetta.

Logo

Logon suunnittelu 100 €

Logo ja liikemerkki ovat yrityksesi tunnuksia, joiden tarkoitus on tehdä yrityksesi helposti tunnistettavaksi ja houkuttelevaksi.

Hyvä logo on aina mahdollisimman yksinkertainen, mieleenpainuva ja siinä on takana aina olla jokin idea. Sen pitää puhutella sinua, mutta ennen kaikkea asiakkaitasi. Et ole hankkimassa logoa itseäsi, vaan asiakkaitasi varten.

Yrityksen liikemerkkiin voidaan liittää symboli, joka voi liittyä yrityksen toimintaan tai se voi olla abstrakti. Logoa ja liikemerkkiä tulisi ajatella yrityksen pitkäaikaisena edustajana, joten sen tulee olla toimiva myös pidemmän ajan päästä.

Logon suunnitteluun kuuluvat versiot vaalealle taustalle ja tummalle taustalle. Versio vaalealle taustalle on yleensä ensisijaisesti käyttöön tuleva logo. Versio tummalle taustalle on käytännössä kokonaan valkoinen versio logosta, jota käytetään nimensä mukaisesti tummalla taustalla parhaan erottuvuuden varmistamiseksi. Nämä versiot ovat tärkeitä ja kuuluvat ammattimaisesti suunniteltuihin logokokonaisuuksiin.

Suunnittelutyön valmistuttua toimitamme sinulle alkuperäisen vektoritiedoston lisäksi tarvitsemasi määrän erikokoista PNG-tiedostoa, jotka ovat helpommin suoraan käyttövalmiita.


Valmiin logon vektorointi 50 - 100 €

Jpg- tai vastaava tiedosto ei ole kannattava lähtökohta logon käyttöön, sillä tiedostotyypin kuvanlaatu kärsii aina sen muutoksista ja uudelleentallentamisista. Sen sijaan on suositeltavaa olla vektoriversio logosta, josta se voidaan tallentaa esim. jpg- tai png-muodossa rajoittamaton määrä ja kuinka suurena tahansa ilman laadun heikkenemistä.

Suunnittelemme logot aina vektorimuodossa, mutta myös omat suunnittelut on mahdollista muuttaa vektorimuotoon. Suunnittelemasi logo, liiketunnus tai muu haluttu kuva on mahdollista vektoroida digitaalisesta kuvasta tai jopa käsin piirretystä kuvasta logoksi tai muuksi vektorikuvaksi

Ilmoitetun hinnan oletuksena on, että vektoroitava kuvio on yksinkertainen. Yksinkertainen ja vähäisiä muutoksia vaativa työ on nopeampaa ja siten myös hinta on edullisempi. Edullisimman ja parhaan lopputuloksen vektoroinnista saa, kun piirroksessa on vahvat viivat ja selkeät vahvat värit. Vektoroitavien kuvien resoluutio tulisi olla mieluiten enemmän kuin 150ppi. Kaiken lisäksi, jos tiedossamme ja käytössämme on logossa käytetty fontti, nopeutuu työ ja siten voimme pitää hinnan edullisempana.

Monimutkaiset ja laajalta alalta muokattavat tai uudelleenpiirrettävät työt vaativat enemmän aikaa, siten myös niiden hinta on työtä vastaava.

Kysy tarkempaa hintaa oman kuvasi vektorointiin ja annamme tarjouksen.


Lue lisää logon määritelmästä klikkaamalla tästä.


Mikä on logo?

Olemme huomanneet, että yleisessä käytössä on puhua logosta, kun tarkoitetaan yrityksen nimen graafista suunnittelua, yrityksen symbolin suunnittelua tai molempia yhtä aikaa. Joten aloitetaan aiheen määrittely

Logo on organisaation tärkein tunnus, jota käytetään käyntikorteissa, papereissa ja mainosmateriaaleissa ja kaikessa yrityksen ulospäin suuntautuvassa toiminnassa. Logo on yrityksen, tuotteen tms. nimen tietty tarkoin määrätty graafinen esitystapa, kirjakkeiden yhdistelmä. Logo perustuu usein olemassa olevaan kirjasintyyppiin, mutta sitä on usein muokattu edelleen muokkaamalla kirjainten ulkonäköä, sijoittelua ja suhteellista kokoa. Logo pohjimmiltaan on siis yrityksen luettava tunnus.

Usein sanaa logo käytetään myös merkityksessä 'yhtiön, tuotteen tms. tunnuskuvio', ’yrityksen symboli’.

Logon ja yrityksen tunnuskuvion lisäksi kielessämme on myös sana liikemerkki. Liikemerkki kattaa logon lisäksi myös kuvallisen symbolin, mutta usein myös pelkkää logoa käytetään liikemerkkinä.

Ei kuitenkaan huolta, mikäli logon määritelmät eivät selkiydy. Tilausvaiheessa varmistamme yhteisen ymmärryksemme, ja käymme vielä läpi, onko tarkoitus suunnitella sanaosa, symboli vai molemmat yhdessä. Hintaan näillä määritelmillä ei ole merkitystä, sillä sanaosa ja symboli ovat saatavilla yhdessä tai erikseen ’logon suunnittelu -hintaan’.

Ilme

Yrityksen graafisen ilmeen suunnittelu alkaen 100 €

Yrityksen ilme muodostuu yhtenäisistä yksityiskohdista, jotka tulevat ulospäin esiin jokapäiväisissä toimissa. Yrityksen ilmeen suunnittelussa määritellään muun muassa fontit, värit ja muut elementit.

Yksi tärkeä yritysilmeen tehtävä on luoda halutunlaista mielikuvaa omasta yrityksestäsi asiakkaidesi silmissä, sillä yleisilme on ensimmäinen asia johon asiakas kiinnittää huomiota.

Muut

Sosiaalisen median kansikuvat 1 - 3 kpl 50 €

Kansikuvat suunnitellaan ja optimoidaan valmiista materiaaleista kunkin kanavan mittoihin, kansikuvan lisäksi/sijaan voidaan keskittyä profiilikuvaan.


Myös:
Esitysgrafiikan suunnittelu (esim. PowerPoint)
Tekstitiedoston pohjat (esim. Word).
Muut suunnittelukokonaisuudet (esim. näyteikkunat, liike-/toimistotilojen konseptit)
Pakkaussuunnittelu (etiketit, myyntipakkaukset)

Ja muut visuaaliset suunnittelut, kysy mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa sivulta.

Tarrat ja teippaukset

Tarrojen ja teippauksen suunnittelut esimerkiksi autoihin, ikkunoihin, seiniin, lattioille ja muille pinnoille sisälle ja ulos. Tarvittaessa järjestämme myös tarrojen painamiset ja teippauksien suorittamiset.

Kysy lisää ja kerro samalla suunnitelmistasi.

Mainokset

Mainoksen graafinen suunnittelu:
1-puoleinen alk. 50 €
2-puoleinen alk. 70€

Painosta annamme erillisen tarjouksen.

Suunniteltavien ja painettavien materiaalien joukkoon kuuluvat:
lentolehtiset/flyerit
julisteet
lehtimainokset
mainosbannerit nettiin
liput
mainostelineet
valomainoslaatikot
mainospylväät
A-telineet

Facebook-mainoksen kuvan suunnittelu 1-3 kuvaa 50 €
Facebook-mainoksen tekstin puhtaaksikirjoitus 20 €Mainokset suunnitellaan asiakkaan tarjoamien valmiiden lähdemateriaalien pohjalta halutun mainostyypin mukaisiksi. Tilaajan tulee tarjota mainoksisissa käytettävä kuvitus, hintaan sisältyen muotoilemme kuvan mainokseen ja tarvittaessa teemme perusmuotoista kuvankäsittelyä. Tilaajan tulee tarjota valmiit tekstit. Erikseen sovittaessa on mahdollista tilata tekstin sisällöllinen tuottaminen tai muotoilu. Myös muun sisällön tuottaminen on mahdollista tilata erikseen sovittaessa.

Lahjakortit

Lahjakortin suunnittelu 50-70 €

Lahjakortteja on painettavissa monissa eri malleissa ja käytössä on monia erikoismateriaaleja, lahjakorttiin on mahdollista saada myös monenlaisia erikoisviimeistelyjä. Mikäli sinulla on ennakkoajatuksia lahjakortin mallista, ominaisuuksista tai muusta seikasta, tuo asia esille ja teemme tarjouksen kyseisestä painotyöstä.

Lahjakortti voidaan painaa myös alumiinipohjaan. Valittavina pohjaväreinä tällöin on esim. valkoinen, hopea ja kulta, joihin on mahdollista valita mm. peilaava tai helmeilevä pinta.

Vaihtoehto 1
Lahjakortin painaminen
95 € / 100 kpl
- malli: "kirjekuori", klassinen
- ykstyiskohtia: stanssattu, nuutattu, toimitetaan avoimena
- koko 19 x 10 cm
- materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
- viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 2
Lahjakortin painaminen
50 € / 100 kpl
- malli: vaaka, avattava, 4 sivua
- yksityiskohtia: nuutattu, toimitetaan avoimena
- koko: 21 x 9,8 cm
- taiton/nuuttauksen sijoitus: lyhyt sivu
- materiaali: 300 g matta taidepainopaperi
- viimeistely: matta dispersiolakkaus molemmin puolin

Vaihtoehto 3
Lahjakortin painaminen
Hinnat alkaen
15 x 20 cm     135 € / 50 kpl    85 € / 25 kpl
10 x 15 cm     110 € / 50 kpl    70 € / 25 kpl
- yksipuoleinen, vaaka- tai pysty
- malli: 1-puoleinen paino
- materiaali: n. 0,5 mm paksu alumiinilevy

Esitteet ja muut taittotyöt

Hinnat alkaen
2 - 4 sivua / 50 - 150 €
4 - 10 sivua / 100 - 200 €
10 - 30 sivua / 200 - 300 €
yli 30 sivua / alkaen 300 €

Taitamme pienet ja isot työt, kuten esitteet, kuvastot, lehtiset, kirjat, raportit, vuosikertomukset ja -kirjat sekä kannet.

Hintamme sisältää valmiin tekstin taiton, ulkoasun suunnittelun tai valmiin ulkoasuohjeistuksen mukaan taittamisen. Lopputyö tallennetaan painovalmiiksi tiedostoksi tai muuhun haluttuun tiedostomuotoon, ja hintaan sisältyy tämän aineiston toimittaminen sähköisessä muodossa. Hinta taitolle lasketaan muun muassa esitteen koon, laajuuden, materiaalin laadun mukaan.

Lisäpalveluna onnistuu myös
- sisällöntuotanto (teksti ja kuvat)
- kuvien käsittely
- tekninen oikoluku (kielioppi, kirjoitusvirheet)
- kuvatekstit
- voimme hoitaa myös painettavan esitteen materiaalivalinnat
- paino valmiiksi painotuotteeksi

Painohintoihin vaikuttaa useampi tekijä, kuten valittu materiaali ja tarvittavat jälkikäsittelyt (nuuttaus, stiftaus, haitaritaitto, tms.), siksi painoa varten teemme erillisen tarjouksen sitä pyydettäessä. Mikäli haluat tilata myös painon, ilmoitathan siitä esim. suunnittelutyön tilauksen yhteydessä, jotta lopputuloksen kannalta voimme parhaalla tavalla käydä vaihtoehdot ja hinnat läpi.

Messut

Messut ovat sen verran laaja kokonaisuus niihin osallistuvan yrityksen kannalta, että olemme omistaneet tämän osion nimenomaan messumateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen.

Messumateriaalien graafinen suunnittelu:
1-puoleinen alk. 50 €
2-puoleinen alk. 70€

Painosta annamme erillisen tarjouksen.

Suunniteltavien ja painettavien materiaalien joukkoon kuuluvat:
painotuotteet
mainoslahjat
pakkaukset
käyntikortit
esitteet
lentolehtiset/flyerit
julisteet
lehtimainokset
roll-upit
messupöydät
messuseinät
messumatot
infopylväät
vitriinit
pisaraliput
kyltit
banderollitMessumateriaalit suunnitellaan asiakkaan tarjoamien valmiiden lähdemateriaalien pohjalta halutun materiaalin mukaisiksi. Tilaajan tulee tarjota käytettävä kuvitus, hintaan sisältyen muotoilemme kuvan tuotteeseen ja tarvittaessa teemme perusmuotoista kuvankäsittelyä. Tilaajan tulee tarjota valmiit tekstit. Erikseen sovittaessa on mahdollista tilata tekstin sisällöllinen tuottaminen tai muotoilu. Myös muun sisällön tuottaminen on mahdollista tilata erikseen sovittaessa.Kauttamme onnistuu myös messuosaston kokonaisvaltainen suunnittelu ja materiaalihankinnat – kysy lisää.

Voimme olla uuden yrityksen neuvona enemmänkin, sillä voimme tarjota omakohtaista kokemusta messuihin osallistumisesta, suunnittelusta ja valmistautumisesta. Kokemusta on osallistumisesta näytteilleasettajan edustajana Iso-Britanniassa Birdfair -tapahtumaan.

Voimme tarjota materiaalien graafista suunnittelua, materiaalisuunnittelua, painopalveluita, näyttelytilasuunnittelua, joissain tapauksissa voimme erillissopimuksella jopa osallistua näytteilleasettajan edustajana messuille. Mikäli tarvitset joitain edellä mainittuja tai vastaavia yrityksemme palveluja, ole rohkeasti yhteydessä.

Sisällöntuotanto

Valokuvaus tai muu kuvien hankinta, kuin myös kirjoittaminen onnistuu vaivattomasti asiakkaan puolesta tai yhdessä asiakkaan kanssa alkaen 20 € / tunti.

Mikäli tekstin aiheet toimitetaan esim. käsitekarttana tai vaikka listattuna niin, että aiheesta pääsee kiinni, voimme tuottaa tekstisisällön markkinointimateriaaliin vai verkkosivuille. Mikäli sisällöntuotantoa tilataan, sovimme tarkemmin sanamäärän ja siihen suhteutetun hinnan.

Yrityksen hallinnoimien jo aiemmin kuvattujen valokuvien hyödyntäminen onnistuu joko muun työn yhteydessä tai erikseen. Kuvagalleriaan pääset tutustumaan Valokuvat -sivun kautta tai suoraan → tästä. Voit myös erikseen tiedustella tietynlaista haluamaasi kuvaa.

Tekstisisällön tuottamisesta kokemusta on muun muassa kahden kirjan kirjoittamisen, lehtiartikkeleiden kirjoittamisen ja sanomalehdessä työskentelyn kautta. Sisällöntuotannosta on laajaa kokemusta myös esimerkiksi luontomatkailuyrityksen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, sisältäen vastuun ulkoasullisen ja tekstillisen materiaalin tuotannosta, pääasiassa englannin kielellä. Luontomatkailuyrityksessä teksti- ja kuvasisällön tuottamista ovat kaivanneet muu muassa verkkosivut, uutiskirjeet, mainokset ja sosiaalinen media.

Tuntityöt

Tuntihinta 20 €
Jotkin palvelut toteutetaan tuntihinnoitteluun perustuen.
Vähimmäisveloitus / 1 tunti

Tuntihinnan mukaan veloitetaan muun muassa verkkosivujen muutostyöt ja päivitykset, aineiston muokkaukset toimeksiannon päättymisen jälkeen, tarjotusta poikkeavat palaverit ja lisätyötunnit.

Mikäli palvelun toteuttaminen vaati matkustamista, laskutetaan matkakustannuksia 0,50 € / km.

Emme veloita lisämaksuja ilman siitä etukäteen erikseen ilmoitettuamme ja asiasta sovittaessa.


Lisäksi, olemme myös laajemmin yritysten tukena suunnittelemassa markkinointia ja sen eri tapoja, mikäli tarvetta siihen ilmenee. Mikäli kaipaat ulkopuolisen näkemyksiä markkinoinnin laajempaan suunnitteluun, olkaa yhteydessä ja voimme olla avuksenne.

Painotuotteen toimitus

Toimitus alkaen 6 €
Toimipisteestä nouto 0 €

Toimitushinta riippuu toimituksen painosta ja tilavuudesta.


Kaikki hinnat alv 0%Palautteita

Seuraavat kommentit ovat asiakkaidemme antamia:


"Iso kiitos, ammattimaisesta tavasta työskennellä Kaisla Group asioiden tiimoilta. Lähtötilaselvityksen/-palaverin jälkeen asiat etenivät juuri oikeanlaisesti ja suuntaisesti. Suunnittelu toteutui hyvin ja vaivattomasti. Saimme toimivan paketin omiin käyttötarkoituksiimme kolmen yhtiön osalta, mm. verkkosivustot. Lisäksi pakettiin kuului yhden yhtiön lisämarkkinointimateriaalin suunnittelu- ja toteutus flyer-mainoksen ja roll-up-mainoksen osalta, sekä käyntikortit ja visuaaliselta puolelta lisäksi logon/tuotemerkin suunnittelu yhdelle yhtiöistämme.

Olemme erittäin tyytyväisiä visuaalisen- ja teknisen puolen osaamisesta. Tärkeä osa-alue on myös aikataulut, jotka toteutuivat juuri niin kuin sovittiin.

Kustannukset pysyivät siinä missä oli sovittu. Hinta-laatu- suhde mielestämme erinomainen kokonaisuudessaan.

Suosittelen ehdottomasti Lauri Luhtaniemen ja Deep Forest Oy:n palveluita."


Tom Kaisla
Kaisla Group

- verkkosivut: vesiheina.fi, hankoaviisi.fi ja kaislainvest.fi
- logo: Vesiheinä
- flyer: Hanko Aviisi
- roll-up: Hanko Aviisi
- käyntikortti: Tom Kaisla


Työnäytteitä

Seuraavat ulkoasut ja markkinointimateriaalit on Deep Forest suunnitellut ja toteuttanut:
Käyntikortteja
Deep Forest käyntikortti
- Alumiinia
- Sublimaatiopainettu
- Kaksipuoleinen
- 8,6 x 5,4 cm
Käyntikortti
- Kaksipuoleinen
- 8,5 x 5,5 cm
Käyntikortti
- 8,9 x 4,9 cm
Käyntikortti
- Kaksipuoleinen
- 8,5 x 5,5 cm
Käyntikortti
- 8,5 x 5,5 cm
Käyntikortti
- 8,5 x 5,5 cm
Liikemerkkejä, logoja ja kuvakkeita
Logo
- Useita vaihtoehdoista asiakkaan valitseman fontin pohjalta jalostettu logo
- Yksittäisiin kirjaimiin tehty muotoilua
- Värit valittu harkitusti useista vaihtoehdoista
Logo
- Asiakkaan ennakkoon valitseman pääfontin ja hahmotteleleman kuvakkeen pohjalta muodostettu liikemerkki
- Yksittäisiin kirjaimiin tehty muotoilua
- Voidaan käyttää yhdessä liikemerkkinä, tai erikseen kuvakkeena ja logona
Liikemerkki
- Asiakkaan ohjeiden mukaan musta-valkoinen kuvake
Liikemerkki
- Useista fonttivaihtoehdoista asiakkaan valitsema pohjafontti
- Kaikista kirjaimista typistetty päätteet eli 'väkäset'
- Asiakkaan idean pohjalta toteutettu symboli
Liikemerkki
- Useista fonttivaihtoehdoista asiakkaan valitsema fontti, yksittäisiin kirjaimiin tehty muotoilua.
- Asiakkaan luonnoksen pohjalta piirretty kuvake
- Voidaan käyttää yhdessä liikemerkkinä, tai erikseen kuvakkeena ja logona
Liikemerkki
- Asiakkaan ennakkosuunnitelmien mukaan toteutettu
- Kasvokuvake on asiakkaan toimittama, joka tuli yhdistää ristikuvioon
Esitteitä, mainoksia ja muuta
Roll-up
- L 85 x K200 cm
- Asiakkaan toimittaman materiaalin pohjalta suunniteltu
Esite
- A4
Banderolli
- L200 x K100 cm
Mainos
- BBC Wildlife -aikakausilehdessä 2017
- A5
Taksihinnasto
- Tarra
- 25 x 12 cm
Roll-up
- L85 x K200 cm
Esite
- A5
- Asiakkaan toimittaman materiaalin pohjalta suunniteltu
Pakkauspussi
- Kuva verkkokaupan postituspussiin
- Kuva on valmistettu ennalta suunniteltujen elementtien pohjalta - 19 x 40 cm
Messut
Birdfair -messu Isossa-Britanniassa 2017
- Kuvabanderollit 3kpl L200xK100cm
- Nimibanderolli L200xK40cm
- Messupöytä
- Seinäkarttoja L70xK50cm
- Kaksipuolisia esitteitä A4
- Käyntikortteja
- Palveluesittely tietokoneella
Vuoden luontokuva -tapahtuma 2016
- Roll-upit 2kpl L85xK200
- Messupöytä
- Käyntikortteja
- Esitteitä A4
Taitto ja sisällöntuotanto
Karhun valokuvaus -kirja 2016
- Kannen ja sivujen taitto
- Kuvien käsittely
Mielen väreet -kirja 2016
- Kannen ja sivujen taitto
- Kuvien käsittely
Uutiskirjeitä 2016-2018
- Taitto ja sisällöntuotantoa