Valokuvat

Tavoitteellisesta valokuvaamisesta on kertynyt jo yli 10 vuoden kokemus. Suurimman kokonaisuuden muodostavat karhukuvat, jotka kaikki on kuvattu villeinä elävistä karhuista. Myös ahma- susi- ja kettukuvat sekä muut eläinkuvat ovat villeistä kohteista.

Luonnon kuvaaminen jatkuu aktiivisena laajentaen kuvakokoelmaa itsenäisesti, mutta kuvaan myös tilauksesta. Mikään kuvauskohde ei ole mahdoton, mutta kuvagalleriassa esitellyt kohteet ovat ominta alaa.

Galleriassa esillä olevia kuvia on mahdollista ostaa. Mikäli sinulla on kuvista kysyttävää tai etsit tietynlaista kuvaa, ota yhteyttä. Kuvia löytyy lisää, esim. rinnakkaisruutukuvia. Kuvagalleriaa päivitetään ajoittain, mikäli haluat tiedon uusista kuvista, seuraa facebook-sivua: facebook.com/finnishdeepforest.

Kun haluat tilata kuvia, tiedustella hintoja tai muita lisätietoja, ole yhteydessä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Avaa kuvankäyttöehdot tästä.

Kuvat toimitetaan korkealaatuisina peruseditoituina tiedostoina joko sähköpostin tai tiedostonsiirtopalvelun kautta.

Kuvan hinnoittelu perustuu kertakäyttöoikeuteen ja vaihtelee käyttätarkoituksen ja -tavan mukaan, joten tiedustellessa hintaa tulee ilmoittaa käyttötarkoitus ja -tapa.

Kuvan käyttöoikeutta on mahdollista laajentaa useaan ja/tai säännölliseen käyttöön, mikäli käyttöoikeutta on tarpeen laajentaa, tulee käytöstä sopia erikseen. Laajennettuun käyttöön on erillishinnoittelu. Mikäli tietyn kuvan käytölle on satunnaista, mutta useampaa kuin yhden kerran tarvetta yhden vuoden sisällä, voidaan kuvaan, johon on aikaisemmin lunastettu käyttöoikeus, soveltaa uudelleenkäytön erillishinnoittelua erikseen sovittaessa.

Kuvan yhteydessä tulee mainita kuvaajana 'Lauri Luhtaniemi' mikäli se on mahdollista ja käyttökohteesta riippuen sopivaa.

Mikäli kuvaa käytetään ilman ennakkoon lunastettua käyttöoikeutta, peritään kuvan käytöstä +100% korotettu käyttömaksu.

Tilausvahvistuksen jälkeen kuva tai kuvat lähetetään ilmoitettuun sähköpostisoitteeseen. Kuvien yhteydessä lähetetään lasku PDF-tiedostona ja maksu suoritetaan tilisiirrolla.Valokuviani on julkaistu kotimaisissa sekä ulkomaalaisissa sanoma- ja aikakausilehdissä, kirjoissa ja verkkosivuilla ja markkinointituotteissa. Kuvia on ostettu myös yksityiseen käyttöön kuin myös yritysten tauluiksi.