Deep Forest

Valokuvat

Valokuviani on julkaistu kotimaisissa sekä ulkomaalaisissa sanoma- ja aikakausilehdissä, kirjoissa ja verkkosivuilla ja markkinointituotteissa. Kuvia on ostettu myös yksityiseen käyttöön kuin myös yritysten tauluiksi.

Tavoitteellisesta valokuvaamisesta on kertynyt jo yli 10 vuoden kokemus. Suurimman kokonaisuuden muodostavat karhukuvat, jotka kaikki on kuvattu villinä elävistä karhuista. Myös ahma- susi- ja kettukuvat sekä muut eläinkuvat ovat villeistä kohteista. Lähes kaikki kuvat on kuvattu Kainuun alueella.

 

Luonnon kuvaaminen jatkuu aktiivisena laajentaen kuvakokoelmaa itsenäisesti, mutta kuvaan myös tilauksesta. Mikään kuvauskohde ei ole mahdoton, mutta kuvagalleriassa esitellyt kohteet ovat ominta alaa.

 

Galleriasta esillä olevia kuvia on mahdollista ostaa. Mikäli sinulla on kuvista kysyttävää tai etsit tietynlaista kuvaa, ota yhteyttä. Kuvia löytyy lisää, esim. rinnakkaisruutukuvia. Kuvagalleriaa päivitetään ajoittain, mikäli haluat tiedon uusista kuvista, ilmoita asiasta.

 

Katso alta hinnasto yleisimpiin kuvankäyttökohteisiin, mikäli haluat hintatiedot muuhun käyttöön tai lisätietoja, ole yhteydessä sähköpostilla lauri.luhtaniemi(at)deepforest.fi tai yhteydenottolomakkkeen → kautta.

 

 

 

 

 

Kuvahinnasto

(hintoihin lisätään alv 24%)

 

Sanoma- tai aikakausilehti, verkkolehti, kirja, nettisivu:

  • Karhu-, ahma-, susi-, kettukuva 100 €
  • Muu kuva 60 €

 

Mainoskuva:

  • Karhu-, ahma-, susi-, kettukuva tai muu kuva alk. 60 €

 

Julkisen tilan taulukuva:

  • Karhu-, ahma-, susi-, kettukuva tai muu kuva alk. 100 €

 

 

 

Kuva yksityiseen käyttöön 50 € (sis alv 24%)

 

L'Ours brun -kirja

Luonnossa -kirja

Karhun valokuvaus -kirja

Mielen väreet -kirja

Maisemataulu

Suomen Luonto -lehti

© Deep Forest Oy 2018

Deep Forest Oy

Tuirantie 9 B 51

90500 Oulu

Deep Forest