Tietoa meistä   (...ja asiakkaistamme)

Yrityksemme Wild Brown Bear (Villi Ruskea Karhu) on karhun ja ahman kuvaamiseen ja katseluun erikoistu-nut keskus. Päätavoitteemme on tarjota karhun ja ahman kuvaus- ja katselupalveluita villin luonnon keskellä Vartiuksessa ihmisille ympäri maailmaa.

 

Yritys sijaitsee erämaan ympäröimänä Vartiuksessa, Kuhmossa. Olemme järjestäneet karhun ja ahman ku-vaus- ja katselumahdollisuuksia vuodesta 1999 alkaen.

 

Yritys sijaitsee itärajalla alle kahden kilometrin päässä Venäjän rajasta. Aivan rajan toisella puolella on laaja Kostamuksen luonnonsuojelualue.

Tammikuusta 2016 lähtien kojualue on ollut yksityinen luonnonsuojelualue, jossa kaikenlainen metsästämi-nen on kielletty, näin ollen alue suo karhuille ja ahmoille rauhallisen ja turvallisen paikan.

 

Asiakkaamme koostuvat pääasiassa ammattivalokuvaajista ja -videokuvaajista kuin myös puoliammattilaisista sekä harrastajavalokuvaajista ja -videokuvaajista, jotka tahtovat kokea villin luonnon ja saada parhaimmat karhu- ja ahmakuvat.

 

Tulevaisuudessa jatkamme työtämme parhaiden kuvien vuoksi. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin palve-luillamme ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme

 

Wild Brown Bear

Kostamustie 5644

88930 Lentiira (Vartius)

   © 2018 Wild Brown Bear Oy

S-posti: myynti()karhunkatselu.fi

 

Puh: 040 5469008

facebook.com/wildbrownbear

Sivukartta

Etusivu

Karhukausi

Kojut

Ahma

Linnut

Nisäkkäät

Maisemat

Karhukeskus

Hinnasto

Info

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu-Heinäkuu-Elokuu

Syyskuu

Karhunpennut

Kuvauskojut

Katselukoiut

Lintukoju

Lintulajit Kuhmon alueella

Susi

Tietoa meistä

Varaukset ja tiedustelut

Säännöt ja  info

Saapumisohjeet

Valokuvaajiamme