Linnut

Monien alueen nisäkkäiden lisäksi ympäröivä monimuotoinen luonto pitää yllä laajaa lintulajien kirjoa. Wild Brown Bear sijaitsee keskellä eloisaa ekosysteemiä, joka koostuu monista kasveista ja eläimistä, ja kojuyön jälkeen, rentouttava iltapäivä voi olla tarpeen.

 

Metsät keskuksen ympärillä ovat monien lintujen aluetta. Keskuksessa on suuri lintukoju, jota on mahdollista käyttää ympäri vuorokauden, monia lintulajeja on tarkkailtu sieltä.

 

On myös paljon lintulajeja, jotka käyvät säännöllisesti tai pesivät suoalueella kojujen lähialueella. Toukokuu on hyvää aikaa lintujen suhteen, koska tällöin muuttolinnut ovat liikkeellä, muun muassa pikkulinnut, vesilinnut, kotkat ja haukat liikkuvat pohjoiseen, ja niitä on mahdollisuus nähdä kojuista. Ympäristössä joka puolelta kuuluu lintujen laulua.

Pöllöt voivat äännellä yöaikaan, joskus ne lentävät kojualueella tai istuvat ympärillä olevissa puissa. Hyvinä myyrävuosina, kun pöllöille on riittävästi ravintoa, alueella on mahdollista nähdä lapinpöllö, helmipöllö, viirupöllö tai varpuspöllö.

 

Kojualueen lammilla on mahdollista kuvata muun muassa telkkää, tavia, heinäsorsaa, haapanaa, uiveloa tai laulujoutsenta. Rannalla ruokaa voi etsiä rantasipi, suokukko, valkoviklo, joskus jopa kurki tai metsähanhi. Keväällä merikotka on vakiovieras alueella.

 

Wild Brown Bear

Kostamustie 5644

88930 Lentiira (Vartius)

   © 2018 Wild Brown Bear Oy

S-posti: myynti()karhunkatselu.fi

 

Puh: 040 5469008

facebook.com/wildbrownbear

Sivukartta

Etusivu

Karhukausi

Kojut

Ahma

Linnut

Nisäkkäät

Maisemat

Karhukeskus

Hinnasto

Info

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu-Heinäkuu-Elokuu

Syyskuu

Karhunpennut

Kuvauskojut

Katselukoiut

Lintukoju

Lintulajit Kuhmon alueella

Susi

Tietoa meistä

Varaukset ja tiedustelut

Säännöt ja  info

Saapumisohjeet

Valokuvaajiamme