Karhu- ja ahmakojut

Wild Brown Bear on erikoistunut villieläinten kuvaamiseen ja tarkkailuun lähietäisyyksiltä, erityisesti karhun ja ahman. Vaikka pitkän polttovälin objektiiveja voi hyödyntää tehokkaasti, myös laajakulmaobjektiiveja on mahdollisia käyttää yhtä hyvin. Kojut soveltuvat myös karhun ja ahman videokuvaamiseen yhtä hyvin kuin valokuvaamiseen.

Karhut ja ahmat liikkuvat joka puolella kojualuetta, joten kojua valitessa suurin merkitys on sillä, millaisen maiseman haluat kuvaan.

Kävely keskuksesta kojuille on miellyttävää, matkalla ei ole jyrkkiä mäkiä. Matkalla on mahdollista havainnoida useita eri lintulajeja.

Kojut sijaitsevat vain 500-900 metrin kävelymatkan päässä keskuksesta, reitti kulkee metsäreittiä ja pitkospuita pitkin kojuille asti.

Kaikissa kojuissa on ikkuna ympäristön tarkkailua varten

Suurin osa kojuista on suunniteltu etuseinä ulospäin viettäväksi, jotta myös kokonaisen jalustan käyttö oli myös mahdollista melkein joka kojussa. Kojussa oleva kuvauslankku on kuitenkin kätevämpi käyttää pelkän jalustapään kiinnitykseen. Kuvauslankut ovat kaikissa kuvauskojuissa.

 

Lisäksi voit käyttää niin montaa kameraa kuin mahdollista, ilman lisämaksuja.

Jos varaat kojun itsellesi, emme laita ketään muuta samaan kojuun.

 

Kaikissa kojuissa on sängyt, joissa on patja, makuupussi, peitto ja tyyny. Suurimmassa osassa kojuista sängyt ovat kuten oheisessa kuvassa. Kojussa 1 on alempi sänky ja patja vuodevaatteilla lattialle laitettavaksi. Myös yhden henkilön kojuissa 13 ja 14 on patja vuodevaatteilla lattialle laitettavaksi. Kojuissa on myös wc-astia ja wc-paperi kojun sisällä

 

Kojuissa on 3/8 pultit jalustapään kiinnitystä varten.

 

Kojueväät sisältyvät kojuyöhön.

 

Wild Brown Bear

Kostamustie 5644

88930 Lentiira (Vartius)

   © 2018 Wild Brown Bear Oy

S-posti: myynti()karhunkatselu.fi

 

Puh: 040 5469008

facebook.com/wildbrownbear

Sivukartta

Etusivu

Karhukausi

Kojut

Ahma

Linnut

Nisäkkäät

Maisemat

Karhukeskus

Hinnasto

Info

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu-Heinäkuu-Elokuu

Syyskuu

Karhunpennut

Kuvauskojut

Katselukoiut

Lintukoju

Lintulajit Kuhmon alueella

Susi

Tietoa meistä

Varaukset ja tiedustelut

Säännöt ja  info

Saapumisohjeet

Valokuvaajiamme