Karhun ja ahman kuvauskojut

Karhun ja ahman kuvauskojuja on yhteensä 26 kappaletta, joista voit valita mieleisesi ympäristön, kuvaus-suunnan ja valaistuksen huomioiden. Kaikki kuvauskojut sijaitsevat lyhyen, 500-900 metrin kävelymatkan päässä Karhukeskuksesta.

 

Kun valitset kojua kuvaustarkoituksessa, on suositeltavaa kiinnittää huomiota kuvaustavoitteisiin. Voit kuvata karhuja ja ahmoja kaikista kojuista yhtä hyvin, vain kuvausmaisema vaihtelee eri alueilla ja kojuissa. Ja mikä tärkeintä, maasto ei ole kuluneen näköinen, vaan saat kuviisi toivotun tuntuman koskemattomasta luonnosta.

 

Kojut 1-12 ja 15-25 ovat 1-2 henkilölle. Kojuissa 1 ja 7 on tarvittaessa tilaa 3 henkilölle.

 

Kojut 13 ja 14 ovat 1 henkilölle.

 

Kojussa A on tilaa 4 henkilölle, se soveltuu hyvin perheelle.

 

Katso kojukartta tästä.

Kojun varustus

Kaikissa kojuissa on tuoli, sänky, patja, makuupussi, peitto, tyyny, wc-astia ja paperi, 3/8” pultti kuulapäälle ja tarvittaessa lämmitin huhtikuussa.

 

Kojussa on nukkumismahdollisuus. Koska karhut voivat tulla milloin vain, ei nukkuminen ole suositeltua. Huonevaraus mahdollistaa nukkumisen kojuyön jälkeisenä päivänä. Päivällä on mahdollista käyttää päärakennuksen lähellä olevaa lintukojua.

Kuvaaminen

Kojuissa on mahdollista käyttää useampaa kameraa, koska kojuissa on useampi kuvausaukko. Kuvausaukot ovat kojusta riippuen samaan tai eri suuntaan. Kahden hengen kojuissa on paikat vähintään neljälle kameralle samaan suuntaan, yhden hengen kojuissa on kolme tai neljä kamerapaikkaa eri suuntiin.

 

Kameran jalustaa ei välttämättä tarvitse, sillä kuvaus on mahdollista kojuissa olevalta kuvauslankulta, joko kuulapäätä tai videopäätä käyttäen tai bean-bag alustana. Kojuissa on mahdollista käyttää omaa jalustaa ja sitä varten kahden hengen kojuissa on viisto etuseinä.

 

Kojuissa on pultit kuulapään kiinnitystä varten ja kuulapäätä voi liikuttaa sivusuunnassa lankuissa. Kameraa voi kääntää 120-160 astetta kuvausluukussa, koska sen kankaat on ommeltu yhteen, eikä aukkojen välissä ole puurimaa haittaamassa kääntämistä.

 

Kojussa ollessa voi vaihtaa objektiivia, kunhan sen tekee hiljaa. Kuvatessa ei saa käyttää salamaa eikä taskulamppua missään tilanteissa. Kojuista ei myöskään saa poistua kesken illan tai yön, eikä aamulla ennen määräaikaa. Kaikkia alkuinfossa annettuja ohjeita tulee noudattaa.

Alta löydät kuvaukset kojuista englanninkielellä. Päivitämme sivustoa ja tulemme lisäämään kojukuvaukset myös suomenkielellä.

Mikäli kaipaat tietoja suomenkielellä, kysy mieltäsi askarruttavaa asiaa sähköpostilla lauri.luhtaniemi()wbb.fi

 

Wild Brown Bear

Kostamustie 5644

88930 Lentiira (Vartius)

   © 2018 Wild Brown Bear Oy

S-posti: myynti()karhunkatselu.fi

 

Puh: 040 5469008

facebook.com/wildbrownbear

Sivukartta

Etusivu

Karhukausi

Kojut

Ahma

Linnut

Nisäkkäät

Maisemat

Karhukeskus

Hinnasto

Info

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu-Heinäkuu-Elokuu

Syyskuu

Karhunpennut

Kuvauskojut

Katselukoiut

Lintukoju

Lintulajit Kuhmon alueella

Susi

Tietoa meistä

Varaukset ja tiedustelut

Säännöt ja  info

Saapumisohjeet

Valokuvaajiamme