Kirjat

Tähän mennessä olen tehnyt kaksi kirjaa, joihin voit tutustua tällä sivulla. Voit tilata kirjat sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Tilauksen tehtyäsi kirja tai kirjat lähetetään mahdollisimman pian, tilauksen odotettu saapumisaika on 2-5 arkipäivää. Tilauksen jälkeen ilmoitettuun sähköpostisoitteeseen lähetetään lasku PDF-tiedostona ja maksu suoritetaan tilisiirrolla.

Mielen väreet
Lauri Luhtaniemi

139 sivua
Sidottu, kovakantinen
Koko 20,5 x 13 cm
Suomenkielinen
Julkaistu 2016
ISBN 978-952-93-6979-9

Runoja mielen pimeistä nurkista maailman eteen. Oman itsensä ja ympäröivän maailman paineessa mieli etsii tasapainoa pelkojen ja epäluulojen maailmassa ja koettaa selvittää mikä ajatusten pinnalla on todellista ja mikä harhaista kuvitelmaa.

10 eur
ilmainen toimitus Suomessa

Lisää kirjasta: mielenvareet.blogspot.com ja facebook.com/mielenvareet

Photographing Wild Brown Bear in Finland, Karhun valokuvaus
Lauri Luhtaniemi ja Ari Sääski

300 sivua
Yli 400 valokuvaa
Sidottu, kovakantinen
Koko 21 x 30 cm
Suomenkielinen ja englanninkielinen
Julkaistu 2016
ISBN 978-952-93-7243-0

Suomi on karhujen maa, jossa karhun kuvausmahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Tähän kirjaan on koottu laaja ja monipuolinen esittely karhukuvauksen mahdollisuuksista Suomessa, sekä ideoita erilaisista kuvaamisen teemoista huhtikuun alusta aina syyskuun loppuun saakka.

Kirja esittelee karhukuvauksen mahdollisuuksia valokuvina ja tekstinä. Valokuvaajia on 31 yli 10 maasta. Tämä on ensimmäinen karhuvalokuvauksen kirja maailmassa. Ennestään ei ollut karhunvalokuvaukseen suuntautunutta valokuvauskirjaa, vaikka karhun valokuvaajia on yhä kasvavissa määrin.

19 euroa
+ toimitus 6 euroa Suomessa