Deep Forest

Artikkelit

Kirjoitan myös juttuja lehtiin, toimin omatoimisesti sekä tilauksesta. Olen erikoistunut karhuihin, joista löytyy laajaa kokemuspohjaista tietoa ja havaintoja. Myös muut eläimet ja luonto kuuluvat erityisen osaamisen alueeseen. Tilauspohjalta on mahdollista sopia laajemmastakin aihealueesta.

 

 

 

Tällä hetkellä olevat mahdollisuudet juttujeni ostamiseen:

 

  • Mahdollista on ostaa karhujutut vuosilta 2007 ja 2010. Alkuperäiset artikkelit on julkaistu sanomalehdissä niiden kirjoitusvuosina. Nyt olen käynyt jutut uudestaan läpi ja editoinut ne kertomaan tuosta ajasta jälkeenpäin.
  • Laajempi julkaisematon juttu 2007 pentueesta
  • Julkaisematon karhujuttu vuodelta 2016
  • Mikäli haluat oman uuden artikkelin, ota yhteyttä.

 

 

 

Lisätietoja varten ole yhteydessä sähköpostilla lauri.luhtaniemi(at)deepforest.fi tai yhteydenottolomakkeen → kautta.

Karhuperhettä kuvaamassa

 

Syksyn merkit näkyvät jo ympäröivässä maastossa, koivut ja ruoho kellertävät. Tihkusade luo utuisen maiseman suon ylle, ja kelomännyt seisovat jykevinä lammen rannalla. Lämpötila on alle kymmenen asteen ja yöksi lämpötila laskee lähelle nollaa.

Saavun kuvauskojulle puoli viiden

 

 

 

 

Juttu sisältää 538 sanaa

Karhujuttu 2010: Menin karhukojulle kuvaamaan, kun Tatjana -karhu kävi kojualueella kolmannen neljän pennun pentueensa kanssa. Tarkkailijan roolissa kokema yö:

 

Yö karhukojussa

 

Karhuemo tuli neljän pentunsa kanssa kuvattavaksi

 

Saavuin kojuille iltapäivällä ennen neljää kuvaamaan karhuja niiden luonnollisessa elinympäristössä.

 

Kojualueella on aivan hiljaista, eikä tuule yhtään. Lehtipuiden lehdet ovat jo muuttuneet ruskean kellertäväksi värikirjoksi. Lampi on peilityyni

 

 

 

 

Juttu sisältää 694 sanaa

Karhujuttu 2007: Karhu (Tatjana) kävi kojualueella neljän pienen pentunsa kanssa syyskuun ajan. Tarkkailijan roolissa kokema yö:

 

© Deep Forest Oy 2018

Deep Forest Oy

Tuirantie 9 B 51

90500 Oulu

Deep Forest